Annemarieke Arnts

Onze gastvrouw Annemarieke over het Ontmoetingscentrum “Het Ontmoetingscentrum betekent voor mij een mooie plaats waar oudere en jonge mensen samen hun activiteiten kunnen doen en waar ik deel van uit mag maken omdat ik gastvrouw mag zijn. Het Ontmoetingscentrum een mooie plaats in hartje Doornenburg!”  

Lees verder ...

Jet Bongers

Onze gastvrouw Jet over het Ontmoetingscentrum “Het Ontmoetingscentrum betekent voor mij een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om sociale contacten op te doen. Maar vooral om de mensen een gezellige tijd te geven en mee te kunnen doen aan allerlei activiteiten of gezelschapspellen. Dit onder genot van een kop

Lees verder ...

Jacqueline Niels

Onze gastvrouw Jacqueline over het Ontmoetingscentrum: “Het OC betekent voor mij een fijne plek voor mensen om met elkaar van een hobby of een andere activiteit te genieten, met de daarbij behorende gezelligheid van een kop koffie of borrel”  

Lees verder ...

Anja Joosten

Onze gastvrouw Anja over het Ontmoetingscentrum “Voor mij betekent het Ontmoetingscentrum dat ik als gastvrouw met heel veel plezier een helpende hand mag bieden.  Ik bied graag een helpende hand bij het verzorgen van de activiteiten die in het OC plaatsvinden, zodat een ieder zich thuis voelt.”  

Lees verder ...