Wie speelt de Mol??

Na het succesvolle optreden van Harmonie St. Doornenburg met “Together on Stage” heeft het orkest alweer een nieuw project in voorbereiding met de titel “Wie Speelt De Mol”, een optreden met een link naar het bekende televisie programma “Wie is de Mol”. Deze nieuwe uitdaging belooft een interactieve, spannende en zeer gevarieerde muzikale avond.

Wie Speelt De Mol zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli, 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg .

De presentatie voor deze avond is in handen van Sandra Pruijn, aan haar de uitdaging om de interactie met het publiek in goede banen te leiden. Dirigent Emile Stoffels, die onlangs zijn 20 jarig jubileum als dirigent van het orkest vierde, heeft zoals te doen gebruikelijk de muzikale leiding. Emile heeft ook een aantal arrangementen van de nummers die gespeeld worden voor zijn rekening genomen. Zoals gezegd is het een zeer gevarieerd muzikaal programma met onder andere “Für Elise”, een klassiek nummer in een rock uitvoering, compilaties van Kensington , Bruce Springsteen, Michael Jackson en Pink Panther theme. Op basis van de optredens tijdens voorgaande projecten staat het orkest van harmonie St Caecilia garant voor muzikale hoogstandjes.

Kaarten voor deze avond a € 5,00 zijn vanaf 15 mei verkrijgbaar bij Ontmoetingscentrum Doornenburg of via tickets@harmoniedoornenburg.nl Vanaf 21 mei zijn kaarten ook verkrijgbaar bij Bakkerij van Kol. Wie Speelt De Mol is een eenmalig optreden en het aantal plaatsen in het Ontmoetingscentrum is beperkt, dus als u er bij wilt zijn raden wij u aan om snel kaarten te bestellen.

Bron: https://harmoniedoornenburg.nl/2024/05/wie-speelt-de-mol-nieuw-project-harmonie-st-caecilia-doornenburg/