Team Ontmoetingscentrum Doornenburg

Vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg heeft drie gastvrouwen en een beheerder in loondienst. Zij zorgen dagelijks voor de professionele dienstverlening die u mag verwachten.

Anja en Jacqueline zijn al jaren de vertrouwde gezichten die overdag en ’s avonds in café de Ontmoeting achter de bar te vinden zijn.
Gelukkig hebben zij versterking gekregen en kun je ook Lianne en ons nieuwste teamlid Sjaak tegenkomen.

Voor alle vragen over reserveringen, zaalgebruik of specifieke audiovisuele apparatuur kun je bij hen terecht.

Anja Joosten

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Anja over het Ontmoetingscentrum: “Voor mij bekent Het Ontmoetingscentrum dat ik als gastvrouw met heel veel plezier een helpende hand mag bieden bij het verzorgen van de activiteiten die in het OC plaatsvinden, zodat een ieder zich er thuis voelt.”

 

Jacqueline Niels

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Jacqueline over Het Ontmoetingscentrum: “Het OC betekent voor mij een fijne plek voor mensen om met elkaar van een hobby of een andere activiteit te genieten, met de daarbij behorende gezelligheid van een kop koffie of borrel.”

Lianne (jet) Bongers

onze gastvrouw

Lianne over het Ontmoetingscentrum: “Een ontmoetingscentrum betekent voor mij een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om sociale contacten op te doen. Maar vooral om de mensen een gezellige tijd te geven en mee te kunnen doen aan allerlei activiteiten of gezelschapspellen. Dit onder genot van een kop koffie of andere drankjes. Zodat ze met een tevreden gevoel er op terug kijken.”

 

Sjaak van der Welk

OC Doornenburg

Sjaak over het Ontmoetingscentrum: “Voor mij bekent Het Ontmoetingscentrum ….. ook zo benieuwd wat onze nieuwe beheerder hierover te vertellen heeft 😉

 

Vrijwilligers

Naast onze gastvrouwen hebben we ook een team van vrijwilligers dat ons helpt bij van allerlei activiteiten.

Heb jij interesse om ons team (van vrijwilligers) te versterken? Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ontmoetingscentrum Doornenburg | Fotografie Marleen Bedrijfsfotografie | Hosting door Speedy-Networks | Design door Carina Claassen