Onze gastvrouwen

Vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg heeft drie gastvrouwen in loondienst. Zij zorgen dagelijks voor de professionele dienstverlening die u mag verwachten.

Mathilde, Anja en Jacqueline zijn al jaren de vertrouwde gezichten die overdag en ’s avonds in café de Ontmoeting achter de bar te vinden zijn.

Voor alle vragen over reserveringen, zaalgebruik of specifieke audiovisuele apparatuur kun je bij hen terecht.

Mathilde Maters

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Mathilde over het Ontmoetingscentrum: “Al 22 jaar ga ik nog steeds met veel enthousiasme naar mijn werk, ik hecht er veel waarde aan dat alles goed verloopt en het contact met de mensen is altijd prettig en plezierig.”

 

Anja Joosten

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Anja over het Ontmoetingscentrum: “Voor mij bekent Het Ontmoetingscentrum dat ik als gastvrouw met heel veel plezier een helpende hand mag bieden bij het verzorgen van de activiteiten die in het OC plaatsvinden, zodat een ieder zich er thuis voelt.”

 

Jacqueline Niels

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Jacqueline over Het ontmoetingscentrum: “Het OC betekent voor mij een fijne plek voor mensen om met elkaar van een hobby of een andere activiteit te genieten, met de daarbij behorende gezelligheid van een kop koffie of borrel.”

Vrijwilligers

Naast onze gastvrouwen hebben we ook een team van vrijwilligers dat ons helpt bij van allerlei activiteiten.

Heb jij interesse om ons team (van vrijwilligers) te versterken? Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ontmoetingscentrum Doornenburg | Fotografie Marleen Bedrijfsfotografie | Hosting door Speedy-Networks | Design door Carina Claassen