Onze gastvrouwen

Vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg heeft drie gastvrouwen in loondienst. Zij zorgen dagelijks voor de professionele dienstverlening die u mag verwachten.

Mathilde, Anja en Jacqueline zijn al jaren de vertrouwde gezichten die overdag en ’s avonds in café de Ontmoeting achter de bar te vinden zijn.

Voor alle vragen over reserveringen, zaalgebruik of specifieke audiovisuele apparatuur kun je bij hen terecht.

Anja Joosten

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Anja over het Ontmoetingscentrum: “Voor mij bekent Het Ontmoetingscentrum dat ik als gastvrouw met heel veel plezier een helpende hand mag bieden bij het verzorgen van de activiteiten die in het OC plaatsvinden, zodat een ieder zich er thuis voelt.”

 

Jacqueline Niels

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Jacqueline over Het ontmoetingscentrum: “Het OC betekent voor mij een fijne plek voor mensen om met elkaar van een hobby of een andere activiteit te genieten, met de daarbij behorende gezelligheid van een kop koffie of borrel.”

Nieuwe collega

Kijk bij sollicitatieprocedure voor de vacature!

Word jij onze nieuwe collega?

De sollicitatieprocedure is gestart en zijn wij op zoek naar een aanvulling op het huidige team.

 

Mathilde Maters

Ontmoetingscentrum Doornenburg

onze gastvrouw

Met ingang van 7 mei heeft Mathilde Maters het team en ons heeft verlaten. Zij heeft elders een nieuwe functie aanvaard. Helaas was door Corona het afscheid in kleine kring. Wij wensen Mathilde in haar nieuwe functie veel plezier en danken haar voor de inzet van de afgelopen 22 jaar!

Mocht je contact willen met het Ontmoetingscentrum dan kun je via het vaste telefoonnummer 0481-421490 bij Anja of Jacqueline terecht.

Vrijwilligers

Naast onze gastvrouwen hebben we ook een team van vrijwilligers dat ons helpt bij van allerlei activiteiten.

Heb jij interesse om ons team (van vrijwilligers) te versterken? Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ontmoetingscentrum Doornenburg | Fotografie Marleen Bedrijfsfotografie | Hosting door Speedy-Networks | Design door Carina Claassen