Sfeervolle kerstlichting Doornenburg

Het is u vast al opgevallen; de sfeervolle kerstverlichting in Doornenburg. Het bestuur van het Ontmoetingscentrum kon een lang gekoesterde wens vervullen. Het plaatsen van de sfeerverlichting in de Doornenburgse straten. Niet alle straten natuurlijk, maar in ieder geval rondom het dorpsplein.

Het ontmoetingscentrum nam het initiatief en benaderde Decolights voor het ontwerpen van een originele en kenmerkende verlichting. Dankzij de inwoners van Doornenburg die hun cheque hebben gedoneerd via “Lingewaard doet”, Werkgroep Doornenburg en sponsoren Hendriks Industriële Automatisering en MooiByAns en het spaarpotje van het Ontmoetingscentrum zelf kreeg het dorpshuis voldoende armslag om de ornamenten aan te schaffen. De gemeente Lingewaard gaf de opdracht om de wandcontactdozen in de lantaarnpalen te bevestigen.

Het was al donker toen de hoogwerker verscheen die hulp bood aan de vrijwilligers die de verlichting aan de lantaarnpalen bevestigden. De actie trok ondanks het late tijdstip aardig wat aandacht van omwonenden en voorbijgangers. Het resultaat was er dan ook wel naar. Ruim 20 ornamenten werden aan de lantaarnpalen rond het dorpsplein, de Kerkstraat en Pannerdenseweg opgehangen.

Wij zijn erg blij dat dit voor de kerst gerealiseerd kon worden en hopen de komende jaren uit te breiden met andere straten in het dorp.

Met dank aan de vele vrijwilligers en het bestuur van het Ontmoetingscentrum die de verlichting geïnitieerd heeft

Schrijf een bericht ...