VSB Fonds steunt het Ontmoetingscentrum met € 4.500,-

VSB Fonds steunt Ontmoetingscentrum met € 4.500

Het VSB Fonds heeft de Vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg verblijd met een subsidietoezegging van € 4.500 !

Het Ontmoetingscentrum Doornenburg is continue bezig met vernieuwing en probeert zoveel mogelijk aan de wensen van haar leden en bezoekers tegemoet te komen.

Daarom is afgelopen weken het zaalmeubilair beetje bij beetje vervangen. De oude harde stoelen zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt door comfortabele stoelen. Ook is een deel van de tafels opgeknapt. De tafels hebben nieuwe, stevige tafelbladen gekregen en het onderstel is hier en daar vernieuwd of is opgeknapt en heeft een fris nieuw verfje gekregen.

De make-over was hard nodig want een aantal stoelen en tafels waren echt op. Gelukkig is mede dankzij een gift van het VSB fonds de mogelijkheid ontstaan om hierop in te spelen. Het bestuur dankt het VSBfonds daarom voor haar bijdrage.

 

 

 

 

 

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

 

 

Schrijf een bericht ...